Bestelformulier Boek


"Een korreltje vertrouwen en een halve gram moed"


Het boek kost € 14,95, plus € 4,95 verpak-, verzend- en administratiekosten. Totaal € 19,90*. Het is te bestellen via onderstaand formulier. Je kunt kiezen uit twee betaalmethodes: 1) éénmalige automatische incasso, of 2) het totaalbedrag zelf overmaken op bankrekening NL02INGB0007462970 ten name van: Levenskunst te Lieren, onder vermelding van 'Boek-Een korreltje...'.

Het boek zelf komen ophalen is ook mogelijk. Geef dit dan even aan in het opmerkingenveld. De verpak- en verzendkosten worden dan niet in rekening gebracht.


Indien je kiest voor de automatische incasso dan graag hieronder je bankrekening invullen.

Met het kiezen van een automatische incasso, verleen je machtiging aan Levenskunst, Molenvaart 8, 7364 BR in Lieren, banknr. NL02INGB0007462970 om éénmalig het totaalbedrag van je opgegeven bankrekening af te schrijven.

* De kosten voor verzending zijn gebaseerd op één exemplaar. Bij meerdere exemplaren wordt € 8,00 verpak-, verzend- en administratiekosten in rekening gebracht. De boek en worden verpakt in een stevige kartonnen doos om ze tegen beschadiging te beschermen. Verzend- en rembourskosten onder voorbehoud van tariefwijzigingen van TPG Post. Bij bestelling van meerdere exemplaren graag het aantal aangeven in het opmerkingenveld op het formulier. Als je bestelt vanuit België of een andere Europese lidstaat ook dat graag vermelden in het opmerkingenveld. We nemen dan contact met je op over de verzendkosten.